Söndag

En klockren helg på alla sätt ligger just nu bakom mig som ett stort rosa moln som jag varken vill glömma eller gå ifrån. Tänk om det fortfarande kunde vara fredag lördag söndag och stanna där.
   Fredagen bjöd som alla andra dagar på världens största sol, ett kärt återseende, ett nytt ansikte som bjöd på mycket skratt och mycket vatten. Det var wakeboardåkning och klipphoppning, grillning och studsmattevolter. Och sen gick vi och badade och allting slutade med att jag möblerade om lite i rummet vid tre på morgonen.
   Lördagen började mycket tragikomiskt på min gräsmatta med några trötta grabbar som inte riktigt visste vart dom hade varit än mindre vart de skulle. Det styrde upp sig och vi drog till Zinken, svinsnygga och vidare ut mot Ekerö. Det är inte varje dag man fyller 25 så vi spårade fram till 6 på morgonen, klev upp tre timmar senare, badade, hade solen i ögonen och livet lekte utan bakfylla. Sen kom bussen, den eviga kollektivtrafiken ut mot Utö. Väl där blev det mer sol, mer bad, mer av allt det goda i livet och jag åkte hem igen. Satt på båten, på perrongen, på tåget, och filosoferade.
   Kom fram till en slutsats, hur bra livet är. Hur nöjd jag är just nu. Hur absolut ingenting gör ont. Hur solen skiner och jag som brukar hata det inte bryr mig. Hur jag gillar att den lyser, hur jag älskar havet, klipporna och mina vänner. Hur nöjd jag är när den lugna stunden inte existerar. Kanske är det verklighetsflykten, eller bara farten och fläckten, det spelar ingen roll. Ingenting gör ont och imorgon far vi mot Norge, bilen full med skidor och äntligen ska jag få göra det jag älskar allra mest.

Kommentarer
Postat av: J

Det låter bra det här! =)

2009-07-05 @ 14:04:39
URL: http://ringadingdong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0