Lördag

Nu sitter jag här igen. Hjärtat i tu och vet varken in eller ut. Att det ska vara så svårt att bli äldre, kanske inte vuxen, men äldre. Försöka bygga en framtid och ett hem, men inte veta vart hem är, än mindre veta vad framtiden håller. Försöka binda kransar av flygbiljetter, kontinenter och liftkort. 

Kommentarer
Postat av: Tina och Polly

tack för dina fina ord på min blogg, Frida! snart stänger jag den och öppnar en ny, full med nyttig info om hundhälsa och rätt kost.

ang din fråga om bärnstenshalsband: jag är inte säker om polerad bärnsten skulle ha tillräckligt bra effekt.. men det kan vara värt att testa. I så fall, gnuga halsbandet mot pälsen ordentligt innan du sätter det på hunden, känn om pälsen blivit lite statiskt elektrifierad (jag brukar känna (och även höra) små elektriska stötar på fingrarna när jag kör med handen mot hennes päls). Jag använder ett starkt nylontråd (sådan används exempelvis på skor, själv drog jag ut det ur en bit paracord) och ett vanligt skruvlås i plast men efter Polly tappat halsbandet en gång så satte jag låset på superlim.

ledsen för ett sent svar, jag håller på med en ny blogg just nu.

Tack att du följer min blogg, Frida. Det värmer. Kramar

2012-09-17 @ 22:10:44
URL: http://cutiepiepolly.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0