Måndag

Ska spotta ut lite känslor om kärlek som tar slut, livet som dör och livet som är ens eget men som någon annan bestämt sig för att också leva. Blir arg och ledsen över sånt här. Över alkohol som slår sönder familjer, gör mammor ledsna och barn ensamma. Över cancer och dagar som den här. 


Cancer, skilsmässor, alkoholism, ensamhet och för många dåliga nyheter på för få dagar. God Jul för fan. Så känns det, om det känns överhuvudtaget. Lördag

Igår fick jag betalt för att åka runt i knädjup fluffig snö. Det här är det bästa jobbet jag någonsin haft.

Torsdag

Så jävla onödigt Thomas. Vi som skulle shredda i vinter! Åka skidor på helt galna ställen och ha det jävligt bra bara. Så går du och bryter ryggen på inte bara ett ställe, utan tre! Behöver 14 liter mera blod än vad du har, och knäcker bäckenbenet på två ställen. I DECEMBER! Vi han inte ens ta en sväng ihop. 

Kära älskade Thomas, massa happy thoughts åt ditt håll. Snälla, blir bra någon gång i framtiden. Jag tror på dig.But I guess this is the name of the game?

Söndag

Livet leker. Att få jobba utomhus kan vara det bästa som någonsin har hänt mig, och att få kombinera det med att få åka skidor och glida runt i pjäxor nio timmar om dagen är även det ett privilegium som heter duga. Tack livet för att jag lever.

RSS 2.0