Fredag

Lustigt. Tappade tålamodet på fulla människor redan innan halv nio. Bet ihop till ett, kastade in handduken och gick hem. Hamnade i en säng och fick höra för mycket skitsnack igen, och bet mig i läppen för att jag var orolig över den jag själv är. Jag är inte perfekt på långa vägar, ignorerar och förlorar förståndet emellanåt. Förlåt mig för det. På samma vis så är det en sortering över vem som är vem, och vem som egentligen bryr sig och är din vän.
Låt mig förlora förståndet ibland, jag tror vi alla behöver det.

Fredag

hrj
Vårsol, längre dagar, vänner och någonting som jag är bra på. Livet hoppar, leker, skuttar och vill aldrig någonsin sitta ner, vila eller blunda. Jag slåss ibland mot dåtiden, använder framtiden som största bästa svärd mot besväret.

Jag kommer aldrig tröttna på vintern, men i år är jag redo för sommaren. För om sommaren aldrig kommer, så kan jag aldrig ta tag i nästa vinters planer. Smider stora framtidsplaner och tänker bara på mig själv. Passar inga tider, måste inte besöka några platser. Jag hamnar där jag hamnar, med nya eller gamla vänner. Ska visa för alla hur bra jag är. Tack för att jag får finnas.

Torsdag

me: cause i can be myself for 100%

him: then that's what it's all about mon amie

Det är nog så. När du kan vara du och dig själv i allt du gör, i hela din dag och alla dina levande sekunder, så har du nog funnit någonting som du borde hålla hårt i.

Tisdag

Nu ska jag sova i 24 timmar och bli frisk till på onsdag. Lake Louise och Freeski competition med några riktigt bra vänner i släptåg väntar runt gaveln. Jag ska droppa lite klippor, ta några vågade svängar och ge ALLT och lite till i några dagar. Åka skidor för allt vad jag är värd och lite till.
Vem vet, det här kanske kan vara någonting för mig?

Önska mig lycka till.

RSS 2.0