Måndag

Jag har inte talat om för honom att jag älskar honom. Jag tänker på det varje dag, och varje dag samlar jag lite mera mod. Snart ska jag säga det. Hitta ett bra tillfälle att öppna upp och ge bort mitt hjärta. Lite rosaskimrande, ljuv musik, en solnedgång, rosé och nya underkläder, för det är ju inte varje dag man får ett hjärta i present! Kanske att jag hoppar över allt och bara ger bort det, stoppar det försiktigt i hans ficka när han inget märker. Låter honom upptäcka det själv. Kanske titta länge in i bruna ögon och säga "Jag älskar dig". Han skulle inte förstå det, så jag skulle bli tvungen att översätta, säga det igen, "I love you". Kanske finessa till det med hans modersmål, "Je t'aime". Eller bara skrika rakt ut.
Jag ser bebisar och bröllop med den här mannen. Det finns ingen som honom. Ingen.

Måndag

Hela världen ramlade ner. Ingenting går som det ska. Dagarna går för sakta, men samtidigt för fort. Alla mina planer går i tu. Jag är fattigare än någonsin och jag slåss ständigt mot mig själv från alla håll. Jag är irriterad och vansinnigt ensam ibland. Jag har ingen aning om hur jag ska klara av att älska över en ocean, och hur ska jag klara av att älska, när jag inte älskar mig själv?
"No extensions possible under this program"

Lördag

Jag tror jag tar med en cykel hem.

Måndag"Because love need not to choose. It always know where to go"

Måndag


"Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej"

Tisdag

Jag är redan en aning livrädd för dom där fyra månaderna som kommer skilja oss. 120 dagar av ensamhet? Jag vet ju hur jag är, hur jag inte kan vänta, men hur jag kan binda mig när jag vet att jag måste gå. En ocean av ingenting mitt i mellan. Jag kommer sakna dig mellan lakanen. Jag kommer sakna våra o-bråk och våra snabba beslut-high fives, som ingen ingen ingen gör bättre än oss.


Un bisoux, mon ami.

RSS 2.0