Söndag

Stillsam Söndag.

Tisdag

Gick med en av mina bästa vänner till kyrkogården. Tände ett ljus, tänkte en tanke, var tysta en stund, skrattade lite, gick därifrån. I vinter kommer vi åka skidor för dig, för det är så jag minns dig.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ibland tar livet oväntade vägar, och det enda man kan fråga sig är; varför? Inget svar, ingenting. Bara en stor tomhet, och alla människor som någonsin mött dig. Såhär i efterhand är jag glad att jag ropade in dig sådär sista dagen, sa åt dig att du faktiskt var tvungen att säga hejdå, och så kramades vi, sa att vi ses nästa vinter! Och du skulle resa vidare med din pappa, och du log så som du alltid gjorde, sådär stort, och lyckligt. Vi ses inte i vinter Will, men vi ses någon annan gång, någon annanstans. Jag lovar.


Imorgon skulle du ha fyllt tjugotvå. Imorgon tänder jag ett nytt ljus.

Söndag

Nya käcka, fina, snygga, piffiga löpar/tränings/göra-vad-du-vill-med -byxor för ett rabatterat pris med rosa ränder. Lite kan ge så mycket lycka, och sen ett endorfinrus med intervaller i ensamhet i ingenstans. IPoden dog innan första sången så istället fick jag lyssna på mina tunga flämtningar och kunde inte tänka på någonting alls.

Söndag

He tells me I'm wrong, even though I'm right.

Söndag

Carpe Diem pratar alla konstant om. Denna konst att fånga dagen. Gör så mycket som möjligt av den. Jag ska berätta vad jag har gjort idag. Jag har suttit här, inomhus, tittat på solen genom ett fönster. Spelat hög musik och önskat att 3 veckor kunde försvinna i en blinkning. Carpe Diem my ass säger jag bara. Det ska bli så jävla skönt när den här dagen är slut.

Söndag

Who are we to be emotional?
Who are we to play with hearts
and throw away it all?
Who are we to turn eachother's heads?
Who are we to find ourselves
in other people's beds?


Onsdag

Hoppa upp och ner och åt sidan och skrika och hoppa lite till och springa några varv i köket och hela kroppen skakar. HEJ DÅ SVERIGE!!!! Mitt jobb-visum till Kanada gick återigen igenom! Idag är jag nog en av de lyckligaste människorna på jorden! Jag ska få åka tillbaka till Kanada, till min pojkvän, till all snö, till skidåkningen, festerna, till vårat hus och till vårat rum, till den friska luften, till stjärnhimlarna och kylan. Jag är så jävla glad! Och man får svära här. FYFAN VAD GLAD JAG ÄR! Nu ska jag bara boka biljett och säga HEJ DÅ!

Tisdag

I'm not where I wanna be, and it's breaking my heart.

Måndag

Du måste tömma ditt hjärta på rädsla

Fredag

Fan. Så jävla ingenting hela jävla tiden. Förstår inte ens hur tiden kan gå, för det händer ju ingenting. Blir knäpp, dör av tristess. Får man vara arg? Svära? Skrika? Det är något jävligt med den här staden, någonting med luften som gör det lite tyngra att andas, längre att gå, högre att hoppa. Det är något med den här jävla staden som gör att vi båda hyser agg mot varandra. Kanske bara måste infinna mig i ingenting och bara fokusera på att överleva. Fan.
Hur fan kan ni bo här? Hur kan ni stå ut med det här? Hur mycket droger käkar ni egentligen? För jag fattar inte! Jag vill skrika och gråta jag vill sparka och slå. Jag vill inte vara här jag vill bara härifrån. Klart som fan man var deprimerad. Bo i det här jävla hålet. Fucking jävla kuk Nynäs. "Jag vill knarka!"

Onsdag

I don't know what more to ask for, I was given just one wish

Tisdag

Du och jag måste börja prata.

Tisdag

Den mätta dagen, den är aldrig störst.
Den bästa dagen är en dag av törst.
Nog finns det mål och mening i vår färd
men det är vägen, som är mödan värd.
Det bästa målet är en nattlång rast,
där elden tänds och brödet bryts i hast.
På ställen, där man sover blott en gång,
blir sömnen trygg och drömmen full av sång.
Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr.
Oändligt är vårt stora äventyr

 

Karin Boye

 

Mamma gick runt och läste högt, och fick mig att vilja ut och iväg. Ville skrika. Ville iväg. Men stod kvar. Kom ingenstans. Har stirrat ut hela dagen. Drömt mig bort i en blå himmel, kommit ingenstans. Saknar ingenting, men längtar och längtar och längtar. Bort.


Måndag

Framtiden kommer vi aldrig till
<div>eftersom imorgon blir idag imorgon</div>
<div>och så fortsätter det varje dag.</div>
Framtiden kommer vi aldrig till
eftersom imorgon blir idag imorgon
och så fortsätter det varje dag.

Söndag

Ramlade ner i ett stort svart hål av insikt. Nu är jag nog fast här, i tre månader. Jobba, gymma, repetera. Har inte fått ett nej ännu, men en hemsida där det påstås att de är slut säger ganska mycket. Igår grät jag, insikten slog precis till igen och jag blev orkeslös och gråtfärdig. Som ett svart jävla hål.

Med en man på andra sidan jorden som säger "None will decide if we can be together or not". Och jag vill tro honom. Tro på vartenda ord han säger. Och jag försöker.

Jobba, gymma, repetera. 

Fy fan Nynäshamn. Fy fan.

RSS 2.0