Torsdag

Nu måste vi dra
Ja vi ses väl nån dag
Jag svär livet blir bättre när man vet var man ska


Tisdag

Tack för två fina år Kanada. Nu ska jag åka hem, på obestämd tid. Försöker klämma ner två år i två väskor som får väga 23 kilo vardera. Det är otroligt svårt, och väldigt ångestladdat. Tar korta intensiva pass där jag ratar tröjor skor mössor jackor i en rasande fart och försöker spara saker som jag tror att jag faktiskt använder. Men har egentligen inte en aning om vad jag sysslar med. Känner mig naken, påklädd, tom och överfylld. 


Fredag

Kommer förövrigt på mig själv lite då och då med att sakna dig på jobbet, du var så där skönt flummig - finns typ inga sådana längre unsure
haha jag minns fortfarande när vi satt och garvade över aftonbladet och en hund hade fått en grillgaffel i huvudet och hunden hette SMOKEY
Jag saknar också mig själv.

Torsdag

Låt natten ha sin gång, all den tid det tar
Det måste regna, för att nåt ska kunna gro

Torsdag

Plötsligt känns det som om att jag har flyttats tillbaka fem år tillbaka i tiden och den där tonårsdepressionen är precis lika levande som den var då. Bara att jag inte länge är en tonåring och det här känns så himla på riktigt. Och jag har ingen aning om hur jag ska kunna växa upp och bli någon när det gör såhär ont att bara vara.

Torsdag

Det regnar ute. Det regnar inuti. Har kämpat i tre månader och ser mig nu som en besegrad själ. Jag ger upp. Jag har förlorat mig själv och jag saknar mig så mycket så att det gör ont. Jag saknar att skratta och att få vara bekymmerslöst glad. Har fått nog av att inte duga och att inte räcka till. Jag kommer alltid att svära över den här delen av världen och kommer inte rekommendera någon att åka hit. Inte ens för att se på när löven byter färg.Jag kommer att åka hem med massor av tålamod till alla de människor som inte talar samma språk som mig. Jag kommer åka hem med förståelse och empati för alla de människor som är fast i ett land där de inte kan kommunicera. I ett land där varje dag är en kamp för att inte tappa sig själv.

RSS 2.0