Tisdag

Det är klart, mitt i all misär så ska du kliva in i mina drömmar och varje uppvaknade blir värre än dagen innan. Kan man strö salt i sår så ska det göras.

Tisdag

Jag skulle vilja påstå att det var en av de bästa sakerna som har hänt mig, att du klev på det där tåget, och att du klev av här - i min famn. Tiden är bara några få minuter med dig varje gång. Du stannar i dagar men jag hinner knappt förstå att du är här innan du åker igen.
Vi spenderar dagarna i min säng, ser på TV, sover, är nakna och röker. Dricker vin till frukost och glömmer bort vad klockan är och vilken dag det är. Och plötsligt är du borta igen, lika hastigt som du kommer försvinner du. Två dörrar som stängs och mina steg som går åt ett annat håll och en kropp som måste vägra att vända sig om.

Tisdag

Total lycka 21.43 på örebro station. Nu börjar nog dom längsta timmarna i världshistorien.JAGÄRSÅJÄVLAGLADATTJAGSKULLEKUNNAHOPPASKRIKASKUTTASPRINGA

Tisdag

Kliv på tåget. Säg att du blev sjuk av längtan. För jag är det, jag är sjuk av längtan.

Söndag


16.25
Så vände jag mig om och gick och vände mig inte om. Och så grät jag för att du åkte, för mitt bristande hjärta och för trettiofem mil isär. Aldrig förr har jag gråtit när någon har åkt för att kunna komma tillbaka igen. Aldrig förr förrän idag.

RSS 2.0